Home » Hari mati-mati

Hari mati-mati

Hidup dengan lumpur dan nyamuk walaupun untuk seminggu bukanlah suatu perkara yang best dan ekselen untuk remaja seperti aku. 

Hahahah apa boleh buat, ehhhh dah lama rasanya tak menulis since last post aku dekat blogger.com, hmmmm terlalu banyak bukit nak didaki, terlalu banyak musuk nak dikejar, sehinggakan laptop pun aku pandang sepi, adakalanya tak pandang langsung.

Dan kini aku berada di bilik, syurga nan indah, rehat beberapa hari sebelum kembali menjalani hari mati-mati aku untuk beberapa hari.  damn, cepat la sikit habis belajar. aku dah semak tengok muka-muka bangang dekat tempat tuh.

0 Kata:

 
Web Analytics