Home » » Segmen Jom Up Follow by Be-Log Meow Mew

Segmen Jom Up Follow by Be-Log Meow Mew

Sebelum aku hangatkan blog aku dengan gambar di Stadium Bukit Jalil semalam adalah lebih baik aku mulakan pagi ini dengan segmen yang dijemput sendiri oleh puan blog itu, kalau sudah dijemput tak elok rasanya kalau tak join kan...

Segmen Jom Up Follow by Be-Log Meow Mew
Tiga blogger yang aku nak tag? Siapa yea

Keunikan Hidup

Satu Hikayat

Satu lagi aku akan update kemudian, tak pastikan lagi siapa akan aku tag

Itu sahajalah dan jangan lupa untuk berada di blog ini untuk menikmati gambar-gambar semalam...

13 Kata:

ehem. saya masih cik ya... huhu

thanks join. slalulah jenguk list peserta dan visit + follow diorang ya :)

# klau nk menang top referral promote lah habis-habisan ;D

hye...
iema dr segmen yg sme
meh singgah blog iema ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

dr segmen yg sama...

jemput singgah...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Assalamualaikum..
datang dari segmen yang sama..
follow kamu..
follow balik eh!

http://bielasesame-blogstreet97.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

dtg dr segmen yg same .
dh follow sini .
jom walking-2 kt blog sy . ><

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew_9.html

perhatian : minta tukar tajuk entry. mohon maaf atas kecuaian saya. sepatutnya " Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew " :(

Salam..^^
dari segment yang sama,jalan-jalan + follow sekali…

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

datang dr segmen yg same ~

done follow ur blog ...

mai links ~

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

salam .. hye ! dari segmen yang sama .. singgah saya boleh ?

http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis sy :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Assalamualaikum..
datang dari segmen yang sama :)

http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

 
Web Analytics