Home » » GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran, sambil merehatkan perut yang baru lepas disumbat nasi aku join giveaway dari Buasir Otak ini, giveaway yang mudah macam nyh memang aku tak fikir panjang nak join, syarat mudah buatkan aku cepat saja createkan new post...
Nway entry yang paling aku suka sepanjang aku jadi pengikut blog ini adalah entry Evolusi Seorang Blogger di Link Ini...

Entri Kegemaran: http://buasirotak.blogspot.com/2012/11/evolusi-seorang-blogger.html 

Kenapa aku memilih entry ini?

Sebabkan aku nyh seorang blogger dan entry pasal blogger memang aku wajib follow dan dalam entry tuh ada dinyatakan tahap-tahap bila kita bergelar blogger, memang aku bersetuju dengan isi entry itu sebab aku sebagai blogger memang dah lalui satu ke dua tahap, tak sampai tahap top lagi sebab blog aku masih tak cukup nak diisytiharkan selamat....

Dari tahap pertama yang letak layout basic sampailah ke tahap yang terakhir bila rasanya blog itu patut diberi kepada orang lain atau dikuburkan begitu sahaja...

Itu jela yang boleh aku ceritakan, kalau lebih jadi entry lain pulak..dan bila disuruh pilih entry kegemaran sebenarnya aku tak tahu mana satu entry yang aku nak pilih sebab semua entry memang menarik minat aku membaca, tapi setiap yang terbaik mesti ada yang terbaik kan jadi finally aku pilih entry Evolusi Seorang Bloggger...

0 Kata:

 
Web Analytics