Home » » Blogwalking terbesar

Blogwalking terbesar

Perut kata kenyang, mata kata pejam, kepala terhangguk-hangguk, semua ini petanda-petanda bahawa aku perlu tidurkan diri sebelum semua kerja tak jadi tapi sebelum aku lelapkan mata aku sertai satu segmen, dah lama rasanya tidak bersegmen aku ini, bukan apa dengan segmen ini sajalah dapar merapatkan seorang blogger dan blogger yang lain..klise kan ayat?
Kalau nak join dan lihat apa yang mampu korang miliki dengan segmen ini bolehlah klik gambar atas ini tapi kalau korang tak yakin klik sahaja link ini: Segmen: Grand Blogwalking , rasa tak yakin lagi? berat nananglah tuh...

Ada duit $$...Ada shawl, gila kau...Ada celak arab bagai, fuh rugi kalau korang tak ikut aku

Sudahlah aku dah penat nak menulis, idea tiada, perut dah sangat kenyang, syaitan pun dah loncat-loncat atas mata aku nyh, nway join la kalau berminat, jom la jom la:)

21 Kata:

BW, Follow dan salam kenal,

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Dari segmen yang sama
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

cikMAR dr segmen GRANDD jugakk :)

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Ummi dtg folo & bw dr segmen yg sama..:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

Hi dear! Wah best blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Yanaa dah folo & bw kat sini dari segmen yg sama..:)

http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

follow dan like blog saya

http://doktorsihat.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Datang jenguk sini sambil bawa salam perkenalan :) Selamat follow awak dan ambil jadi rakan ~ Semoga diterima salam yang dihulurkan ^_^

Nakhoda dari segmen yang sama:

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Dri segmen yang sama. followed u, follow ma back, (^_^)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

saya datang dari segmen yang sama...dah follow blog nie pape nanti follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

saya datang dari segmen yang sama...dah follow blog nie pape nanti follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

saya datang dari segmen yang sama...dah follow blog nie pape nanti follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Follow n blogwalking sini. Dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

follow sini...http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

hai, datang blogwalking dari segmen yg sama. do visit me back:)

http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Done follow ;)
http://sweetmamaintan.blogspot.com/

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..#1145

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

hai dari segmen sama :) sy Follow sini

datang dari segmen yang sama. jom singgah blog saya pula :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

 
Web Analytics