Home » » Aku seorang penulis blog

Aku seorang penulis blog

Aku tulis entry ini, aku seorang penulis blog rentetan atau terpengaruh dari entri dari blog Keunikan Hidup ini : Aku Seorang Penulis Blog, dekat entrynya dia ada menulis betapa pemalasnya dia untuk mengeluarkan entry dan memastikan blog dia sentiasa ter update, dalam erti kata lain bajet sibuk dengan kerja lain dan mengabaikan blognya...

Bagi aku selagi korang ada blog dan ada yang berbuah didalam blog itu, bolehlah lagi korang dilabel sebagai penulis blog, bukannya perlu mencapai satu tahap atau standard baru boleh digelar penulis blog macam juga penulis novel...selalunya bukan setiap tahun dia kena keluarkan sebuah novel baru boleh digelar penulis novel tapi as long as ada satu novel yang berjaya dia keluarkan dia sudah boleh digelar penulis novel...

Jadilah penulis blog yang menulis inspirasinya disini

Macam jugak pelakon porno, kalau sekali dah berlakon dalam babak tuh...mungkin selamanya orang akan label kau pelakon porno so dalam bab ini kau seorang penulis blog atau tidak bukan bergantung kepada berapa banyak entry yang kau keluarkan dalam sehari atau seminggu ataupun sebulan, belum ada lagi team yang keluarkan statistik entry untuk menggelarkan kau penulis blog tapi kalau nak gelarkan seseorang itu seorang penulis blog yang berpengalaman atau bertauliah mungkin perlu ada satu standard untuk mencapainya sebelum digelar penulis blog berpengalaman atau bertauliah...

Kongsi pengalaman menulis blog dengan rakan ada tanpa had sekarang

Dan bagi seorang penulis bab terasa hati oleh pembaca itu rasanya sudah biasa, siapa yang makan cili dialah terasa pedasnya, yeah memang betul sebab tuh ramai yang terasa sebab cili terlalu banyak so macam aku setiap kali menulis memang kalau boleh sebolehnya menjauhkan dari point terus kepada seseorang, dalam melayu kalau nak kutuk pun biarlah kutuk berkias kan...itulah yang aku terapkan dalam blog aku...

Bekenaan kali terakhir ku membeli sepasang jeans Levi's® 

So kalau ada yang terasa dengan penulisan aku, mungkin boleh ambil iktibar ataupun kutuk aku balik, woah...tak mampu aku sebagai penulis blog atau blogger nak keluarkan entry yang berilmiah sebab aku memang bukan dilahirkan menjadi seorang penulis...

Bagi penulis Keunikan Hidup, bukan tunggu nak dapat idea baru menulis, tulis dulu untuk mencari idea..lebih kurang macam itulah...

1 Kata:

bagus pencerahan macam nie..especially untuk orang yang baru start blogging..yang penting kita kena pandai gunakan blog kita untuk kebaikan bersama kan??hehehe

Regards,
-Strider-

 
Web Analytics