Home » » Ustaz Azhar Idrus dan Najwa Latif

Ustaz Azhar Idrus dan Najwa Latif

Petang macam ini memang banyak habiskan masa di depan desktop ini sajalah sambil tunggu game futsal petang ini dekat PICC, so sebelum gua gerak pergi gegarkan tempat futsal dekat PICC tuh gua nak update sikit pasal Ustaz Azhar Idrus dan Najwa Latif...

Namun bukannya pasal  Ustaz Azhar Idrus nak buat album duet dengan Najwa Latif,bukan lagi nak ceramah calon SPM ini supaya jaga diri tapi apa yang aku jumpa di Yotube tadi, yeah  Ustaz Azhar Idrus dan Najwa Latif...
Sambil layan video  Ustaz Azhar Idrus aku ternampak satu video Najwa Latif ini, kalau korang perasan gambar bawah ini, haha apakah persamaan video berdua ini, yang aku perasaan semua video dari  Ustaz Azhar Idrus, kalau terselit video Ustaz Don kira bolehlah terima tapi Najwa Latif ini...


Memang tak nak bagi aku terus tengok video ceramah Ustaz Azhar Idrus lah nyh tuh yang letak video calon SPM ini tuh...


Aku ada game petang ini tapi masih merasa kepenatan akibat game badminton semalam so apakah ubat yang sesuai dan cepat untuk merawat penyakit aku ini??



1 Kata:

folow u . -nu.et-http://anakamirudin26.blogspot.com/

 
Web Analytics