Home » » Tapi bagaimana

Tapi bagaimana

Pagi ini masa banyak aku habiskan untuk mengarang satu entri untuk aku yang mempunyai tabiat berbelanja tanpa ikut kemampuan, entri itu hampir siap tapi rasanya belum sampai masanya untuk aku post pada waktu ini, diharap post itu dapat sedarkan aku dan rakan yang membacanya...
Dan sambil aku karang post tuh, aku sempat layan lagu Tapi Bagaimana dari Spider, klip videonya yang timbul kroterversi cakap ciplak filem pendek Signs tapi bukan salah Spider aku rasa maybe pengarah atau sesiapa yang mencipta jalan cerita video ini....


Tapi aku layan jer sebab aku memang peminat spider, movie Gosok dulu aku tengok beb macam mana si Tam and the geng kumpul duit nak beli gitar dan lagu nyh memang best dengan perempuan dalam video nyh pun, hurmmm ok :)

0 Kata:

 
Web Analytics