Home » » Menang RM50 main game di facebook

Menang RM50 main game di facebook

Pertama klik disini...kedua klik disini...Petang yang membosankan begini banyak aku habiskan masa dengan game di komputer aku takpun di facebook, dan petang ini jugak aku terjumpa satu game yang menarik perhatian aku tapi tak pernah menang, agak kecewa disitu...

Dan kalau korang antar peminat susu coklat Dutch Lady pastinya korang mampu menang kalau cuba game itu, game dia macam sediakan hidangan untuk keluarga ini, lagi cepat korang buat lagi banyak markah..

EZY MIX Party
Dan yang paling best bila korang mendapat markah tertinggi korang akan dapat baucer shopping RM50..siapa nak bagi beb, game farmville dan Avengers pun tarak bagi macam nyh..

Cubalah nasib anda dan menangi RM50 di sini... 

Lisa Surihani ada "surprise" untuk anda kalau anda tonton filem "SAM" melalui Facebook di sini!



0 Kata:

 
Web Analytics