Home » » Makin lama makin rasa dekat

Makin lama makin rasa dekat

Dalam semua hal aku rasa perumpamaan ini, perumpamaankah, boleh dipakai..kalau kita tunggu sesuatu tarikh pun rasa macam nyh..lagi lama kita tunggu lagi dekat kita rasa dengan apa yang kita tunggu...

Dan benar la orang kata kalau lama-lama kita lalu jalan yang sama, nanti lama-lama sure kita akan rasa dekat, samalah macam apa yang aku rasa sewaktu jalan pergi balik ke Putrajaya tempat aku berpraktikal...

Lebih kurang 26.7KM dari Puchong ke Putrajaya yang perlu aku tempuh setiap hari, itu jauh masa pergi jer kalau pergi balik cuba kali dua je la kan...

So atas nyh laluan aku setiap hari yang di ambil dari google maps, so beginilah aku setiap hari, waktu mula-mula dulu rasa jauh jer bila nak sampai tapi sekarang dah rasa dekat, ada kadang-kadang dua kali aku patah balik...

But walaupun dah rasa dekat tapi kadang-kadang ada jgaklah kan rasa jauh tuh, tuh bila dah penatlah...dengan angin kuat memang rasa jauh jer,.hehe..

Nway dah siap pelan transformasi aku..huh!

0 Kata:

 
Web Analytics