Home » » Lagi kisah pasal perempuan

Lagi kisah pasal perempuan

Aku nyh jenis yang cepat fed up dan malas nak lama-lama dalam mencari sesuatu macam petang tadi, aku punyalah mencari atm Maybank dalam Petronas di USJ nyh, dalam 10 minit mencari gagal aku terus ke tempat yang aku dah confirm tahu ada walaupun jauh sikit di Tesco Puchong, pergi ke sana settle masalah...

Dan sampai rumah, bukak facebook jumpa gambar bawah ini bukan atas ya, gambar Ayu Raudah takde kena mengena dengan entry ini, haaa kalau sebelum nyh kita dengar yang peratusan Wanita Malaysia yang curang paling tinggi dan sekarang yang ini pulak...
Haishhh kemain perempuan Malaysia, dah pandai curang pandai pulak simpannya..but the truth is mereka sahajalah yang tahu...

And yang paling penting tak semua begitulah, ada saja yang macam perempuan melayu terakhir, right...semua itu bergantung kepada diri sendiri,  dan sebab segelintirlah keluar fakta atau auta macam ini di surat khabar tapi  yang pelik tak pulak keluar berita pasal lelaki kurang curang or pandai main kayu tiga ke ape kan...

Hurmmm

0 Kata:

 
Web Analytics