Home » » Kecelaruan di pagi hari

Kecelaruan di pagi hari

Entahlah kenapa ini semua berlaku, macam baru hari ini aku start berblog...entahlah kenapa, pagi tadi time baru first log in ok jer 5 minit lepastuh semua hilang statistik blog aku...malas nak melatah terlalu banyak, statistik je yang reset bukan post atau komen...

So watlek dan google feedback pun dah hantar so tunggu dan lihat sajalah...
Tapi sebelum itu jom kongsi cerita yang memberi inspirasi kepada kita sepanjang usia kita ini di link ini...

0 Kata:

 
Web Analytics