Home » » Cerita seram tapi menyeronokan

Cerita seram tapi menyeronokan

Serius selalunya kalau ada drama seram yang ada selitkan komedi dan hantu dia macam tak rupa hantu mesti aku rasa nak erghhh jer, rasa macam nak pukul jer..entahlah rasa macam tah apa apa jer, dan jalan cerita yang membosankan rasa macam rugi tengok, nak tergelak pun tak terasa walaupun cerita ber genre komedi..
Tapi minggu lepas waktu aku balik kerumah aku ada menonton satu cerita komedi seram dio tv3, cerita yang dibintangi Nabil, dan beberapa yang lain, tak berapa nak ingat pulak...drama You Saka Pergi Jauh Jauh....
Cerita komedi seram nyh walaupun hantu dia memang tak rupa hantu tapi bila tengok ada feel lah nak gelak, entahlah kenapa maybe sebab nabil yang lakonkan watak itu ataupun memang jalan cerita dia best..

0 Kata:

 
Web Analytics