Home » » Burger ... Tapi tak burger ... Huh?

Burger ... Tapi tak burger ... Huh?

Burger tapi tak burger? haa, kalau cakap pasal burger sure akan terbayang sekeping daging yang di apit oleh dua buku roti, tak kisahlah burger apa pun mesti ada dua roti, atas dan bawah..

Maklumat lanjut mengenai burger ini boleh ke website ini...
Tapi kelaianan yang dikeluarkan oleh burger KFC ini iaitu burger yang tak macam burger, yeah roti tiada tapi diapit oleh dua daging rangup...macam video bawah nyh..
Berkenaan burger tapi tak burger ini boleh ke website ini, rasakan dan buktikan, eh macam iklan pulak..yeah memang iklan....bukan apa just nak berkongsi dengan korang produk terbaru dari KFC ini sahaja..

Entri lain: 


1 Kata:

a'ah, nmpak macam bukan burger..hee, tapi macam shodap je tu..haha, terliur dah.. :D

 
Web Analytics