Home » » Baru tengok dah jatuh cinta

Baru tengok dah jatuh cinta

Aku nyh entahlah jenis lelaki yang macam mana, nak kata cepat jatuh cinta tak jugak, lambat jatuh cinta tak jugak, diri sendiri pun tak faham macam mana nak faham orang lain, tapi kali ini situasi serius jauh gila berbeza, first time aku tengok terus aku jatuh cinta...

Jatuh cinta pandang pertama gitu, pagi tadi baru aku tengok trailer dia terus aku rasa nak download cerita ini, entahlah kenapa tapi semua trailer cerita best kan cuma yang betul best ke tak jela tapi serius aku yakin cerita Jiwa Kacau nyh best, mungkin ada Apek dan pelawak yang lain mungkin...



Trailer best? ok link download filem ini ada diinternet tapi sebelum itu klik disini untuk maklumat lanjut...

Link download? Korang boleh jer search dekat google, carilah dekat ddmf ke...

Lepas download semua link filem itu dan korang tak tahu macam mana nak join filem itu bolehlah ke website ini: Cara Mudah Download Filem..

0 Kata:

 
Web Analytics