Home » » Baru nak mulakan sistem

Baru nak mulakan sistem

Task nak siapkan sistem ini sebenarnya aku dah dapat dari minggu lepas lagi, actually dua minggu lepas but biasalah manusia sesangat pemalas, so bertangguhlah kerja pagi tadi puan empunya sistem dan nak datang tengok tapi hasil tarak...
So pagi ini baru kelam kabut nak siapkan tapi takpe bagi student macam gua aku rasa, untuk hari ini interface atau muka depan sistem nyh mampu aku siapkan, connect dengan database? database? local host? maybe esok atau minggu depanlah jawabnya...

2 Kata:

perghhh...baru tgk coding tu dah serabot pale otak..blom wat lg...hahaha

Hotel Dibina Atas Pokok

 
Web Analytics