Home » » Ayat reject couple yang popular

Ayat reject couple yang popular

Since semalam dah trending dekat twitter hashtag #FamousRejectionLines so pagi ini aku rasa teringin pula nak berkongsi dengan korang semua famous-famous ayat reject bila ada yang ingin berpacaran dengan kita, dan semuanya dikreditkan kepada twitter user....


Dah puas? kejap ada lagi dari twitter ini di bawah ini...



Nakkan aku credit kan kepada semua tak mampu aku lakukan kerana aku postkan entry ini pun dalam keadaan kelam kabut kerana ada kerja last minit so kepada sesiapa tuan/puan empunya tweet ini ku ucapkan terima kasih dan jika daa yang ingin dikreditkan inform sahaja..

Banyak lagi tweet dari hashtag #FamousRejectionLines

Sekian hari ini...

1 Kata:

'sy x boleh bagi komitmen lagi' - ayat reject femes sy hahah

 
Web Analytics