Home » » Perangai sebenar aku

Perangai sebenar aku

Bukan nak cakap aku seorang saja yang berperangai macam nyh, aku rasa kebanyakan orang pun macam nyh selain yang memang jenis friendly...macam itu bagus, senang dalam making friends...

Since kaki kanan nyh masih sakit dan tak mampu nak meyepak bola so malam begini hanya mampu lepak dibilik sajalah, tak mampu nak follow kekawan pergi bermain futsal...

Sungguh menyedihkan...

2 Kata:

tak de punnnnnnn.. aku dah kenal kau lama tapi kau malu2 lagi dengan aku.. hehehe

macam sama ngn saya je..pemalu kalau x kenal orang,,,hii

 
Web Analytics