Home » » Koleksi awek Malaysia

Koleksi awek Malaysia

( Choclairs- Stack a Boom ) Waktu hampir pukul 5.30 petang, waktu hujung-hujung sebelum aku bergerak pulang ke rumah..dan waktu terakhir ini aku luangkan masa scroll timeline facebook aku dan aku terjumpa something yang jarang aku jumpa..

Nway something dari aktiviti kawan facebook aku, yeah page facebook Koleksi artis Malaysia, lawak pun ada macam mana page macam ini boleh ada, dan macam gambar bawah ini aku ambil dari page itu..




Namun tujuan aku untuk menerbitkan entry ini bukan berniat nak berkongsi page itu, langsung tidak juga untuk menayangkan gambar-gambar rakyat Malaysia ini, tapi nak mengingatkan setiap perempuan yang ada facebook agar setiap gambar yang dipost dijaga, kalau boleh kurangkan memuat naik gambar cantik anda semua..

Kerana pastinya ada manusia seperti owner page ini yang akan memuat turun dan memuat naik pula gambar anda di pagenya, aku yakin setiap gambar perempuan di page itu bukannya dimuat naik oleh tuan gambar itu sendiri, pastinya dimuat naik oleh orang lain tanpa kebenarannya so harapan aku agar kurangkan memuat naik gambar anda dan kalau nak juga, privacykan lah kepada certain-certain orang jangan terlalu public..

Dan kepada puan punya gambar diatas jika terbaca entry ini dan tak suka akan gambarnya dimuat naik, laporlah kepadaku..

Sekian, jom balik sambil menikmati coklat di link ini...

0 Kata:

 
Web Analytics