Home » » Kali pertama aku lihat begini

Kali pertama aku lihat begini

Since aku sekarang dekat Shah Alam dan tak bawak laptop aku kesini so tak banyak yang boleh aku lakukan dengan blog aku, mana tak nya semua benda yang berkaitan dengan blog aku, di bookmark kan dekat situ..

So mulanya aku tak plan nak update disini but time aku usha blog aku, aku terpandang iklan Nuffnang yang pelik dari sebelum ini, tak tahulah kalau sebelum nyh memang dah pernah ada, yeah macam gambar bawah nyh..


Bukan apa, selalunya iklan macam nyh selalu ada dekat syarikat pengiklanan lain ja tapi sekarang ada dekat Nuffnang...

Oh ok..

0 Kata:

 
Web Analytics