Home » » Duit raya bulan Syaaban

Duit raya bulan Syaaban

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, last payyper aku untuk final exam sem nyh dah settle pagi tadi so sekarang nyh wait for holiday cuti sem sebelum aku pergi untuk praktikal selama 6 bulan di luar, bercampur baur perasaan tuh...kadang-kadang suka sebab tak payah nak study tapi kadang-kadang risau pulak macam mana nak berdepan dengan suasana kerja yang tak pernah aku gambarkan...

Papapun, bak lirik lagu Dewa, hadapi dengan senyuman semua yang terjadi biar terjadi..eceh

Tapi aku bukan nak bercakap pasal final exam aku mahupun praktikal aku tapi kali nyh nak berkongsi cerita sedap Churp-Churp aku bersama korang..

Gambar menceritakan segalanya...


Rezeki bulan nyh bertambah selepas cash out Nuffnang kini Churp Churp pulak...Dah boleh cash out dan aku cash out..since nyh yang pertama untuk tahun nyh so rasa ingin berkongsi tuh agak tinggilah kan..

Alhamdulillah...

3 Kata:

WAJIB BACA (!) Entri Ini Khas Untuk Pemenang , Peserta Dan Sponsor Random Giveaway By Cik Fie :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/perhatian-entri-ini-khas-untuk-pemenang.html

good post about
Duit raya bulan Syaaban

wah. seronok. bestlah dapat duit kan. saya pon tengah kerja ni. first time. cuak gak.

 
Web Analytics