KRONOLOGI BLOG

Tiada kata seindah bahasa, Tiada blog seindah Kronologi, blog yang diterajui oleh seorang remaja lelaki yang banyak ceritanya tetapi masih gagal dalam bab penyampaian cerita. Satu sahaja peganganku, " Kalau tiada rupa, tiada wang hanya ilmu sahaja yang membolehkan kita berdiri tanpa merasa kecil walau dimana jua. " maka kutiplah ilmu walaupun didalam blog ini..

Duit raya bulan Syaaban

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, last payyper aku untuk final exam sem nyh dah settle pagi tadi so sekarang nyh wait for holiday cuti sem sebelum aku pergi untuk praktikal selama 6 bulan di luar, bercampur baur perasaan tuh...kadang-kadang suka sebab tak payah nak study tapi kadang-kadang risau pulak macam mana nak berdepan dengan suasana kerja yang tak pernah aku gambarkan...

Papapun, bak lirik lagu Dewa, hadapi dengan senyuman semua yang terjadi biar terjadi..eceh

Tapi aku bukan nak bercakap pasal final exam aku mahupun praktikal aku tapi kali nyh nak berkongsi cerita sedap Churp-Churp aku bersama korang..

Gambar menceritakan segalanya...


Rezeki bulan nyh bertambah selepas cash out Nuffnang kini Churp Churp pulak...Dah boleh cash out dan aku cash out..since nyh yang pertama untuk tahun nyh so rasa ingin berkongsi tuh agak tinggilah kan..

Alhamdulillah...

Harapan dan kembali


Harapan dan kembali - taubat dan doa



Bila perempuan cakap pasal bola

Assalamualaikum...

Mungkin dah lumrah kalau cakap pasal bola lebih kearah lelaki dan kalau cakap pasal kecantikan lebih kearah perempuan dan bila bersilang, contohnya perempuan cakap pasal bola atau lelaki cakap pasal kecantikan mesti ada yang tak kena kecuali yang dah benar-benar expert dalam bidang tuh...



Macam perempuan atas nyh, nyh la akibat bila perempuan cakap pasal bola, entah kemana hala lahh..ada ke kata Brazil masuk EURO, tak pernah pernah erkkk...haissshhh..


Nway sebaik dia tak cakap sokong Korea Selatan masuk Euro..haha, Korea kan ada Kpop ;)


p/s:gambar ditutup untuk menjaga keaiban :)

 
Web Analytics