Home » » Ramai yang mencari cinta

Ramai yang mencari cinta

Assalamualaikum...

Pernah tengok drama Mimi Mencari Cinta 2011?? aku rasa nyh la orang sekarang tengah praktikkan, maybe drama tuh banyak memberi tips2 untuk mencari cinta bagi yang bujang dan mungkin jugak cinta kepada mereka yang susah bercinta...
Kalau ikutkan negara barat mereka ada sebuah websit khas untuk orang-orang yang bujang mencari cinta, aku tak sure Malaysia ada ke tak, kalau takda baguslah tapi aku rasa medium untuk mencari cinta nyh masih lagi terletak di website dan internet...

Maybe ramai yang yakin bahawa mereka dapat mencari cinta, mungkin makna cinta dan kata-kata manis cinta di internet, sebagai contoh tengok carian untuk kata kunci cinta yang terdapat di blog aku...berapa banyak berkenaan dengan cinta....

Ada bezanya antara sayang dan suka :)

2 Kata:

asslm.
nice n3.

ehh, ap beza syg ngn suke yep?
klo dh syg konpem suke kan? p klo ske konpem ke syg?

^^, cer xplen.

@nO_sYAhiErA nak tahu cer click link antara sayang dan suka tuh..sure paham :)

 
Web Analytics