Home » » Kronologi di 1st page Google

Kronologi di 1st page Google

Assalamualaikum...

Yeahh..finally,1st page google...ini semua hasil dari carian google atas keyword kronologi..aku terbitkan entry ini bukan saje nak merapu tapi nak bangga sikit..cewahhh...sebabnye carian kronologi yang juga merupakan nama blog aku sudah berada di 1st page google dan dibelakang site Wikipedia, nak potong Wikipedia memang susah la sikit kan..

Tahukan korang, carian kronologi tuh besar, pelbagai site dan laman web menggunakannya kerana kronologi ini bermaksud perjalanan sesuatu benda itu so untuk mendapatkan carian di 1st google agak sukarlah, lagi lagi blog macam aku nyh...

Kalau dulu carian google untuk keyword kronologi nyh banyak dari kronologi sejarah, kronologi bencana alam lah, kronologi bersih tapi macam gambar bawah nyh yezza blog aku...:)

Insyallah la kan kalau ditambah lagi sokongan korang mungkin Wikipedia pun jatuh nombor dua..hhehe

 
Web Analytics