Home » » Kini pasti, aku lepaskan ia

Kini pasti, aku lepaskan ia

Assalamualaikum...

First of all ini merupakan kesinambungan dari entry ini :Kita Jumpa di Party LG Nuffnang ok...kalau sebelum ini aku terfikir-fikir jugak nak pergi ke tak ke event Nuffnang nyh, for your information nyh first time aku submit entry untuk join event macam nyh, before this all email from Nuffnang regarding their event aku ignore jer...

Tapi event kali nyh aku submit dan alhamdulillah, dapat pergi dan perlu confirmkan kedatangan kita sebelum petang 18 Mei 2012, petang jumaat inilah kan so banyak kali  jugak aku fikir nak confirm ke tak...

So lastly tarikh untuk hantar confirmation tuh dah lepas dan aku tak hantar pun confirmation tuh, so confirm lah aku tak pergi ke event tuh, al maklumlah aku bukanya tengah cuti sem, still ada kelas, susah nak rushing rushing kan, maybe next event aku akan joinlah..:)

Nway Thanks to Nuffnang..

0 Kata:

 
Web Analytics