Home » » Hari-hari cerita lucah

Hari-hari cerita lucah

Assalamualaikum...

Jarang rasanya aku updatekan blog ini time waktu-waktu macam nyh, maklumlah kalau isnin ke jumaat tuh, waktu macam nyh for sure ada kelas, kalau takde pun maybe lepak depan laptop tunggu time melelapkan mata tapi entah kenapa kali nyh aku update time macam nyh, alah tak kisah lah kan waktunye janji update...


Cerita lucah?

Aku rasa kita dah sedia maklum bahawa cerita lucah memang jadi keyword paling tinggi kalau kita tengok analisis internet, entah kenapa begitu maybe sebab banyak website yang menyediakan barang-barang baik macam tuh dan blog aku jugak tak terkecuali...

Tapi yang aku pelik rasanya takde entry aku yang berunsurkan lucah yang ada pun satu: Cerita Lucah Sekolah Agama, yang nyh pun bukan lucah sangat, tajuk je lebih...tak percaya tengok screen shoot bawah nyh, hari-hari ada keyword cerita lucah...

Entahlah apa yang diorang dapat dari blog aku...

2 Kata:

mesti dorang kecewa rupenye takde cerita lucah

 
Web Analytics