Home » » Dia masih nakkan aku

Dia masih nakkan aku

Assalamualaikum...

Pagi yang cerah dengan angin yang tak berapa nak ada nyh memang timing yang sesuai untuk aku baring-baring, nway tak kisah pun time dia best ke tak, janji ada free time memang aku baring punyalah kan namun jauhilah tidur selepas subuh, tak elok kan...

Namun bukan perihal baring yang aku nak ceritakan kali nyh tapi sambung kepada entry ini : Kini Pasti Aku Lepaskan Ia yang aku wujudkan selepas entry ini...

So kalau korang baca entry tuh, sepatutnya aku dah terlepas event tuh sebab dia nakkan confirmation pada petang 18 mei 2012, jumaat harituh dah aku tak hantar pun confirmation tuh si kiranya nama aku takda la kan nanti...

Tapi pada hari sabtu harituh aku dapat lagi satu email, bawah nyh...

Tengok, dia lanjutkan sampai 12 tengahari 21 mei 2012 untuk hantar confirmation tuh, nampak disitu Nuffnang memang nak aku pergi nyh tapi apakan daya kewajipan aku sebagai pelajar harus aku utamakan...

Kepada yang hadir kesana diharap bergembiralah...

Pelajar asasi baru nak daftar harinyh, untuk junior ku...Tabahkan Hati, Cekalkan Diri untuk menempuh hari pertama ini yang penting jangan lupa makan pagi ;)

3 Kata:

Samalah dik Akak pon x dpt nk join, keje lebih penting, Kita bg peluang kt depalah memang LG 3D tu huhu

 
Web Analytics