Home » » Dah lama tak dapat

Dah lama tak dapat

Aku join benda alah nyh aku rasa since aku hidupkan twitter @Mesyhtabeto nyh, aku tak berapa sure bila tapi rasanya dalam awal tahun 2010...first thing yang aku fikir time buat nyh bukan sebab nak dapat duit sangat sebab tak pernah dapat duit dari sumber nyh kan tapi just nak seronok-seronok sebab kebanyakkan follower aku time mula-mula aku hidupkan @MesyhtaBeto rata-ratanya tweet pasal benda alah nyh...

Konkluksinya setiap kali aku tweet aku adalah nampak link pasal nyh dekat timeline aku...

So inilah hasilnya selepas setahun aku aktif sebelum tuh saja-saja jer kini earning aku agak sihat aku tengok, makin lama makin gemuk tapi bukan itu yang aku nak ceritakan tapi pasal assignment ChurpChurp nyh, dah lama rasanya tak dapat, dapat pun aku tak sempat nak sumbit sebab time cuti haritu memang aku tak sentuh langsung...just dapat tengok email jela dari ChurpChurp, nak sumbit dah lambat...

So untuk kali ini, ada lagi Assignment, assignment nyhlah yang nak membantu earning kita kan kalau nak harap klik tuh memang susah..

0 Kata:

 
Web Analytics