Home » » Cerita ikan dan sayur di pasar

Cerita ikan dan sayur di pasar

Assalamualaikum...

Manusia ini tidak sempurna dalam segala aspek, walaupun seseorang tuh dah banyak pengalaman dan banyak yang dia tempuh for sure ada something yang dia masih tak tahu tak kiralah benda tuh kecil atau besar...
Macam diriku ini yang baru hidup dua dekad nyh lagilah banyak yang aku tak tahu, walaupun bergelar degree student belum tentu lagi semua hal dah aku master, banyak benda yang aku belum mahir lagi terutamanya pergi ke pasar...

Aku kalau bab memasak takdelah loser sangat banyak jugak aku dah belajar tapi bab pergi ke pasar nyh aku lemah sikit lagi lagi kalau nak kena beli ikan atau sayur, aku memang slow...

Banyak kot jenis-jenis ikan nyh, yang aku tahu ikan keli tak pun ikan yu yang lain kenal-kenal lupalah kalau sayur, kobis dan kangkung yang lain fuhhhhh gagal, tuh yang kalau ke pasar jarang aku yang pergi..

Macam tuhlah kisahnya so sejak dua menjak nyh banyaklah aku search pasal petua mengenal jenis ikan dan petua membeli ikan di pasar...so kalau ada orang yang sejenis macam aku nyh korang boleh pergi kedua dua website di bawah ini..



0 Kata:

 
Web Analytics