Home » » Benda paling pantang di Twitter

Benda paling pantang di Twitter

Assalamualaikum

Dah jadi benda kebiasaan untuk spammer tegar di twitter macam aku nyh kalau nak tweet paling pantang kalau ada benda yang menghalang lagi lagi kalau time yang tengah syok, nafsu tweet pun tengah memuncak tapi tak semena-mena ada benda yang menghalang...

Korang tengoklah gambar bawah nyh yang buat aku Monday Blues pepagi nyh...

Yeah...tweet limit, benda yang paling aku tak suka bila aku tengah syok tweet time aku tak tweet tak nak pulak dia keluar, so lepas nyh leyh lepak twitter tengok tweet orang lain jela..

Tapi aku sedikit happy aku meninggalkan twitter pagi nyh dengan number tweet yang agak cantik 15,050 cantik kan? tak? how dare you...never mindlah..so lepas nyh bolehlah aku tumpukan sepenuh perhatian aku dekat tidur aku japgi..walawehh,,hahaha

Untuk yang ada twitter jum join aku di @MesyhtaBeto

2 Kata:

ooh,,,nak tweet pon ade limit nye???haha,,,saya x tau pulak...sebab tweeter ade,,,tapi jarang bukak,,haha..dah bersawang dah kot tweeter saya..haha

@Azee Hana tak nak bagi tweet bebanyak lettuh..heeh

 
Web Analytics