Home » » Benda baik tak elok tangguh

Benda baik tak elok tangguh

Sebenarnya aku plan nak simpan lama sikit earning kali nyh tapi memikirkan earning pertama buat tahun nyh aku rasa sudahlah simpan, lagpipun dah sampai tiga angka pun, maybe untuk second earning aku boleh simpan lama sikit kot maybe sampai hujung tahun..


Tengok, selesai click cash out earning blog nyh terus kosong...takpelah kan tanda wang tuh dalam proses nak sampai ke tangan aku..mudahan 30 hari yang mendatang ini akan aku tempuh dengan tenang...

Aku plan nak tunggu BE yang dua tuh habis dulu tapi tunggu punya tunggu tak jugak habis so bialah dia untuk next payment kan...nway Alhamdulillah rezeki bulan Jamadilakhir nyh...

 
Web Analytics