Home » » Makin cari, makin susah hati

Makin cari, makin susah hati

Entry nyh aku taip sewaktu lepas aku menjamah makan malam iaitu nasi ayam dan sebelum solat isyak so tahap kemalasan aku memang tahap dewa atau tahap badak patah kaki...amek kauuuu..

Tapi bukan nak cerita pasal kemalasan tahap badak patah kaki aku tapi pasal kerunsingan aku semenjak dua tiga menjak nyh...bukan apa sebelum nyh memang internet nyh kiranya sebagai teman sehati sejiwa, sehidup semati aku tapi dua tiga minggu nyh dia memang membuat aku runding dan susah hati...

Situasi dia begini korang pernah tak bila korang ada dua tiga symptom penyakit yang korang baru pertama kali kena, kiranya ada lah dua tiga ciri-ciri penyakit yang tiba-tiba serang korang, lepas tuh korang search kat internet untuk mencari punca dan apa sebenarnya penyakit itu...

Begitulah jadinya dekat aku, berbalik kepada kesakitan yang terlampau dan baru aku tahu kenapa perempuan bad mood, dua tiga minggu nyh aku selalu sakit perut, sakit yang mencucuk, pelik sebab tak pernah jadi dekat aku so aku search la internet...

Itulah yang aku cakap makin mencari, makin susah hati sebabnya makin aku mencari untuk mengenal pasti penyakit ini makin banyak pulak implikasi dan info yang kurang baek berkaitan symptom penyakit aku nyh...

Konpius aku, so dari aku...kalau korang ada symptom yang pelik-pelik lebih baiklah kalau korang merujuk kepada doktor...

Senang hati..:)

4 Kata:

Kalau jumpa doktor, doktor akan explain segala galanya takdelah risau.

@shiema sufian tapi konpius kalau doktor asyik cakap takda pape nyh..ok je

Takde ape2 kot.insyaAllah.kalau berlarutan sakit perut sampai berminggu2 baik terus pergi jumpe doktor pakar..kalau doktor biasa takleh nak tolong

 
Web Analytics