Home » » Ben Ashaari ajak korang kritik blog aku

Ben Ashaari ajak korang kritik blog aku


Assalamualikum, memandangkan harini aku sakit dan perlu berada di bilik saja so aku sertai segmen dari Blog Ben Ashaari ini, Kenapa aku perlu dikritik?

Blog aku tidak pernah sempurna,
Banyak kurangnya, cuma sedikit lebihnya,
Nasihat kan aku. Kritik lah aku. Tegur jer aku,
Yang baik untuk aku, baik juga untuk korang...

Doakan juga gastrik aku ini cepat pulih -.-

9 Kata:

dari segmen ben ashaari .

blog da oke .
cuma , apa kata scroll bar kan blo archieve and top stori tu :)

kritik mun jgak ok :)
thanks .

ehem2 .. hye there =p

singgah terjah & kritik..wawawa

blog awak kemas, simple =) nice.. hmm , sume ok. nak kritik ape eh.. takde ape da,, haha

http://lensahatinata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

so simple, da oaky pun ni ... dtng blog sy ye, da siap follow sini ;)

blog yang simple..tapi kalau header kasi besar sikit mesti gempakk..wee..keep on blogging

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

hi awak..
blog awka dah ok..simple dan kemas..

happy blogging..=)

ikhlas dr Silent Thinker
http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hye =.=
dtg dr segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU..

loading page ok. tulisan pun ok. =.=

ini pendapat syieda saje. hihih
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Uuuuuu.. dah lama tak stalk blog kau weyh.. Tengok2 balik dah famous dah blog kau. Btw suka stail kau menulis

 
Web Analytics