Home » » 4 aplikasi terbaik Twitter

4 aplikasi terbaik Twitter

Kalau nak ikutkan rank, Twitter nyh belum mampu mengalahkan Facebook tetapi pengguna Twitter pada masa kini semakin meningkat dan pelbagai aplikasi diwujudkan untuk memudahkan semua pengguna Twitter dan rugi sekali kalau korang pengguna Twitter tetapi tak tahu pasal semua aplikasi ini, so disini aku nak senaraikan 4 aplikasi yang aku gunakan buat masa ini...


1.TweetDeck


TweetDeck merupakan satu aplikasi twitter yang memang confirm aku guna bila lepak dekat twitter nyh, tweetdeck nyh aplikasi yang memaparkan semua sekali tweet, mention, inbox mahupun trend dan dia boleh tambah column profile sesiapa follower or following korang...

2.Fllwrs

Aplikasi fllwrs nyh pulak untuk korang track siapa yang follow korang dan siapa yang unfollow korang, so tak susahlah kalau nak tahukan kalau follower korang berkurang...

3.Twuffer

Twuffer nyh pulak menolong kita tweet pada masa korang tak dapat nak online, Twuffer nyh memang selalu aku guna untuk tweet pasal iklan churp-churp or says.my...Twuffer nyh dapat setkan masa bila kita nak tweet kita tuh nak keluar...

4.Twitpic

Twitpic nyh tak semestinya adalah sebab sekarang kita dah boleh tweet gambar terus time dekat butang tweet tapi nyh just aplikasi untuk membantu kita tweet gambar-gambar yang banyak..Twitpic juga dapat membantu kita tweet video..wahhh

Sebenarnya banyak lagi aplikasi berkaitan Twitter yang boleh kita gunakan seperti Twitbin, Twistori, Twibs dan Twitterfall, jadi tunggu masa untuk kita explore dan gunakan sebanyak mungkin untuk yang addicted kepada twitter:)

Dan kepada semua pengguna twitter jangan lupa untuk follow acc twitter aku di @MesyhtaBeto...

10 Kata:

http://jobkosong4all.blogspot.com/ Job kosong 4all ,menyediakan iklan yang membantu dalam pencarian kerja dengan lebih mudah sama ada pekerjaan dalam KERAJAAN mahupun SWASTA dan sentiasa akan diupdate bagi memastikan setiap daripada kekosongan jawatan dapat dipenuhi dan membantu mereka yang ingin mendapatkan pekerjaan.

http://jobkosong4all.blogspot.com/ Job kosong 4all ,menyediakan iklan yang membantu dalam pencarian kerja dengan lebih mudah sama ada pekerjaan dalam KERAJAAN mahupun SWASTA dan sentiasa akan diupdate bagi memastikan setiap daripada kekosongan jawatan dapat dipenuhi dan membantu mereka yang ingin mendapatkan pekerjaan.

baru sheryn tahu . Thank you :)

hai! ur blog terpilih utk change blogfeed with me! so,i akn letak blogfeed u kt bhagian atas blog i ok.. so,i hope u pon cm tu jugak.. it's just free for one month okey! tq for join!! :)

tuiter lagi cool dari fesbuk.
:)

 
Web Analytics