Home » » Zarina Anjoulie, Aliff Aziz dan video gaduh KFC

Zarina Anjoulie, Aliff Aziz dan video gaduh KFC

Sekarang memang tengah hangat pasal kes pergaduhan di KFC tapi sehingga kini masih tak dapat tahu siapa yang salah, dan baru -baru ini perakam video youtube pergaduhan tuh dah di temubual oleh MalaysiaKini tentang apa yang berlaku ketika itu...


Dan video sebelum pergaduhan yang mana keadaan disitu masih lagi tenang sudah pun keluar di youtube...


Dan satu lagi kisah ialah sewaktu aku goggle gambar dengan keyword "video gaduh KFC" dan antara ribuan gambar yang keluar, salah satunya adalah gambar yang aku hinglight kan bawah nyh iaitu gambar Zarina dan Aliff, ntah macam mana mereka pun boleh adalah...


Mungkin mereka pun pernah bergaduh di KFC kot :)

Gambar tuh muncul sebab mereka berdua pernah gaduh dan keyword gaduh tuh ada time aku key in..takde kejalah :)

2 Kata:

haha. tiba-tiba terselit. dah tengok dah time before gaduh tu. slh cina tu kan? mulut mcm cipan.

 
Web Analytics