Home » » Memang dasar kaki download

Memang dasar kaki download

Semenjak semester akademik bermula memang nafsu download aku kembali membuak, maklumlah kalau masa cuti semester sebelum nyh nak tunggu download satu filem kena tunggu satu malam tapi dengan kelajuan internet di makmal, satu movie tuh paling lama pun 15 minit, 6 minit ah rekod paling cepat aku pernah buat,




So untuk koleksi terbaru aku, pagi tadi aku baru saja download filem tempatan iaitu Hantu Dalam Botol Kicap dan sekejap tadi dah selesai aku tengok, esok lusa delete dan hari isnin nyh cari filem baru, kalau internet laju senang jer semua tuh...

Dalam minggu nyh je aku dah saksikan Adventure of Tintin, ala pasal Tintin yang mengembara pasal tiga buah replika kapal, kalau belum tengok, korang boleh tengok, not bad, seronok jugak, menarik...

Untuk korang yang tertanya medium apa yang aku gunakan untuk download semua filem nyh korang boleh rujuk entry sebelum aku ini iaitu Cara mudah nak download movie dari mediafire dan hotfile...

Link download Hantu Dalam Botol Kicap...

Aku memang peminat setia Ddmf lah...

1 Kata:

untunglah kannn..bila lah pulak nak rasa download buang download buang gak ni. huhu. maybe bila dah pakai unifi nnt.

 
Web Analytics