Home » » Ning Baizura dan Awal Ashaari dalam 1 tandas

Ning Baizura dan Awal Ashaari dalam 1 tandas

Actually benda nyh berlaku time aku lepas Sogo before bergerak pulang ke Kampung, maklumlah cuti semester dah pun...nway berbalik kepada cerita tadi time aku lepas Sogo aku pergi lah ketandas, time masuk tandas aku tak perasan lagi maybe sebab nak cepat tapi lepas keluar je dari tandas and nak ke cermin, cuci tangan terkejut beruk aku nampak Ning Baizura and Awal Ashaari depan aku...




Sure korang tak percaya kan..tak pe tak pe..cer tengok gambar  bawah nyh kalau tak percaya..




Tandas lelaki kot, ada ke patut Ning Baizura masuk..adoiii...

 
Web Analytics