Home » » Kalendar 2012 dan cuti umum

Kalendar 2012 dan cuti umum

Kalendar 2012 oh kalendar 2012, cuti umum...dalam sedar tak sedar, kalendar 2012 pun dah bertukar tak kira dah mana jua, mana ada orang pakai dah kalendar 2011 kan...Masa memang pantas berlalu  tanpa kita sedari, kita masih bernafas so bersyukurlah..so entry kali nyh aku sertakan kalendar 2012 dan cuti umum untuk anyone yang tertanya-tanya bilakah cuti for this year :)


Aku kalau tahun baru jer, first thing yang aku cari for surelah kalendar 2012, so untuk sesiapa yang sekutu dengan aku, ushalah kalendar 2012 berserta cuti umum ini...


KALENDAR 2012

Sumber: timeanddate.com

1 Kata:

Kalau nak template PSD kalendar 2012 dengan cuti-cuti rasmi Malaysia, boleh la download di http://d-lady.blogspot.com/2012/01/kalendar-2012.html

 
Web Analytics