Home » » Jadilah diri sendiri oh lelaki

Jadilah diri sendiri oh lelaki



   'Awak dah tak macam dulu, awak dah lain sekarang'


   'Dulu awak caring, romantik, selalu jaga saya, manja..'


   'Awak tak sayang saya lagi ke?'


Pernah alami ke oh lelaki, teman wanita cakap macam tuh kat korang??...yeahhh...aku sure pasti ayat-ayat nyh pernah keluar dari girlfriend korang dekat korang lepas beberapa tahun korang couple atau lebih teruk mungkin selepas beberapa bulan...wah wah..


   'Korang nak tahu kenapa diorang suka cakap macam itu??'


Cuba korang ingat kembali time dia belum jadi girlfriend korang, ala time mula-mula nak mengorat...for sure kan setiap lelaki yang nak mengorat perempuan sure suka berjiwang-jiwang sikit, ala gaya manja gitu, mana ada yang keras-keras walaupun hakikatnya lelaki ini memang keras dan takde langsung element romantik dalam diri dia..



Ada ke lelaki yang keras-keras dan takde langsung perasaan nak beromantik time nak mengorat perempuan lain...for sure takde kan..so time before korang couple semua ayat manis, madah pujangga korang keluarkan untuk memikat hatinya namun selepas beberapa lama or bila korang dah selesa dengan keadaan korang, perempuan tuh pun dah jadi girlfriend korang so korang mula melupakan kegiatan yang dulu selalu korang lakukan terhadap girlfriend korang..


Korang kembali kepada asal, diri korang yang sebenar iaitu yang tidak romantik, tidak jiwang so bila perempuan lihat perubahan ini mulalah merasakan diri mereka tak disayangi padahal kita kaum lelaki mula berubah kepada diri kita sendiri, takde langsung pun kurangnye kasih sayang kita terhadap girlfriend kita...
Yeah, perempuan nyh memang complicated..namun mereka ini jugak simple yeah..jadi sahaja diri kita sendiri sewaktu mula-mula kita mahu mendekatinya dan lepas berapa lama pun kita couple mereka takkan merasa diri mereka sudah tidak lagi disayangi..kerana tiada apa yang hendak kita ubah..


Don't be what you can't, just be yourself

5 Kata:

Metoi...tak perlu kot nak jadi plastik!

hehe. lelaki pon complicated ape.
tapi setakat ni saye lagi complicated berbanding lelaki. hik hik

Ya betul . da dpt pomp tu . perangai bertukar..time ngurat jiwang habes !! hehe >.<

 
Web Analytics