Home » » Perempuan suka, lelaki kurang suka

Perempuan suka, lelaki kurang suka

Assalamualaikum...


Bulan november yang dipenuhi pelbagai tarikh menarik seperti 11/11/11 dan 20/11/2011 bakal menutup tirainya a few days from now and our last month december akan menjelma namun bagi aku sebagai umat Islam tahun baru telah aku sambut beberapa hari yang lepas macam aku post dalam ini...


Namun entry kali nyh bukan bersangkut dengan tahun baru or tahun lama tapi berkait dengan hujung tahun..yeahhh..nyh la yang aku nak kata perempuan suka, lelaki kurang suka..cerita aku perempuan mana yang tak suka hujung tahun...perempuan nyh kalau boleh aku rasa hari-hari nak macam hujung tahun..


Why Why Why????


Yes i got it...YES
Jualan akhir tahun..ya memang YES..jualan akhir tahunlah beb, shoping time...perempuan suka kan tuh yang sambil tunggu perempuan bershoping aku sempat mencoret idea untuk mengarang entry ini...macam aku cakap dalam entry itulah..


Lelaki bukan tak suka jualan-jualan murah nyh, macam aku personally memang suka kot dekat barang-barang murah tapi nak pergi mencari tuh yang penat, tuh kalau dulu, kalau aku minat something aku akan suruh kakak aku or my mom yang carikan..hehhe






Amcam kasut atas nyh??


Ada vogue kah...haha


Tengok belum akhir bulan dah start berbelanja..perempuanlah katakan an, nway gambar atas nyh bukan from google or memane but from one girl yang memang semenjak dua menjak nyh bergaya gila..:)


Tak banyak yang boleh aku katakan dalam entry ini just nak tunjukkan kasut baru itulah, cantik jugalah tapi aku bukan perempuan nak kata terbaik or what...tapi seriously akhir tahun nyh aku rasa hanya dinantikan oleh kaum perempuan dan bukan kaum lelaki..


p/s:banyak sangat ke diskaun time Year End Sale nyh haa???

 
Web Analytics