Home » » Bila dah terlebih feel

Bila dah terlebih feel

Assalamualaikum...


20.11.2011...Another lovely date dihari yang biasa, spending time doing the same things...ok malas nak cakap banyak lagipun takde idea nak huraikan banyak..




Entry kali nyh serius entry aku yang paling pendek selain Wordless Wednesday tuh,  Bila Dah Terlebih Feel...ok aku bukan nak cakap pasal my feeling towards any girl or any feeling but feel disini bila kita menyanyi...


Pernah karaoke???


Ok, kan kalau kita nyanyi what ever lagu for sure kita macam nak tangkap feel sikit kan takkan nak nyanyi macam takde perasaan langsung...


Tapi amacam kalau dah terlebih feel???


Jawapannya: 


                 Lirik: Janganlah Kau Beri Seribu Alasan lagi

                 Nyanyi: Janganlah Kau Beri Seribu Balasan lagi

Nampak perbezaan?? kalau korang pernah karaoke for sure korang pernah alami situasi macam nyh kan...tak kisahlah berlaku kepada korang atau partner korang time berkaraoke tuh, lirik besar-besar tulis dekat screen tapi yang keluar melalui mulutnya lirik lain..


Haha, lawak bila benda nyh berlaku, tulah terlebih feel sangat :)


Entry pendek?? Ye kot..
Tak faham?? Dapatkan kamus...hurrmmm...

1 Kata:

susah jugak eh kalau terlebih feel. haha.

tapi seyes dah lama tak karok. T______T

 
Web Analytics