Home » » Aku suka dia tapi aku keliru

Aku suka dia tapi aku keliru

Bila dia mendekati diriku, hatiku rasa sesuatu, bila dia senyum pada diriku hatiku rasa tak menentu, mungkinkah aku kan berjumpa dengannya untuk meluahkan rasa, Mungkinkah aku kan berdiam diri saja menunggu cinta darinya...

Yeah, kalau korang nak usha full lirik lagu nyh boleh lepak dekat blog nyh ...nway entry nyh berdasarkan misi aku dalam entry sebelum ini iaitu 22 pekara terhebat...my favourite song?? nway banyak lagu yang aku suka dan layan tapi aku just pilih lagu terbaik untuk di sharekan dengan korang...aku pilih lagu nyh sebab lirik lagu nyh memang kena dengan keadaan aku sekarang...maksudnya?? ok, tak nak direct terus bagitahulah kan, fikir sendirilah..huhu


Bawah nyh lagu lagunya Aku Suka Dia by Ainan Tasneem




And then nyh lagi satu dari penyanyi yang sama Aku Keliru By Ainan Tasneem



Kiranya Ainan Tasneem nyh merupakan antara barisan penyanyi kelahiran Youtubelah macam Yuna dan Najwa Latiff...hopefully penyanyi Youtube nyh pown akan berjaya macam Yuna lah yer, suara best dan pandai cipta lagu nway pandai main gitar!!!

Ok lah..itu jer yang aku nak sharekan di bawah hit 1 my favourite song ;)


4 Kata:

rupa ada,suara ada,karya pun ok... good package...

hahaha , try to confess laa . boleh jadi , ladies nak mulakan . who knows , maybe she have the same feeling as u ^^

lama tak lepak blog kau weh.. entry ni aku suka..

 
Web Analytics