Home » » Susahnya jadi blogger

Susahnya jadi blogger

Susah woo jadi blogger nyh, ingat senang ker...member aku pun dah pernah cerita dalam entry dia yang ini, Bukan senang nak menulis nie...so kalau dalam entry aku sebelum ini iaitu: Tak kisah ada apa dalam blog aku ada menjelaskan iaitu korang boleh jer tulis apa-apa yang terlintas dalam kotak fikiran korang kerana our blog our right kan tapi kita kena sedar yang blog kita ini dibaca oleh orang ramai melainkan blog kita diprivatekanlah...




Bukan apa, bila ramai orang yang baca so bermakna ramailah orang yang baca bermakna ramailah hati yang kita kena jaga...tak kira hati kawan, sahabat or hati musuh kita...walaupun ada sesiapa yang pernah menguris hati kita tapi kita janganlah menulis blog sekadar untuk membalas dendam, buruk nampaknyer...

Berbalik kepada menjaga hati tadi, setiap apa yang kita tulis kenalah fikir akan kesan dan akibatnya, sebagai contoh kalau ada kejadian yang melibatkan kawan kita dan selepas kejadian itu kita tuliskan kejadian itu dalam blog, agak-agak kawan kita yang terlibat tuh akan terasa tak..

       Adakah dia suka??? atau akan menyimpan perasaan sakit hati??


Conclusionnyer apa yang kita nak tulis itu kenalah fikir dahulu macam dalam entry ini:Kalaulah aku bukan blogger..janganlah kerana keseronokan berblog silaturahim sesama kita terjejas...

9 Kata:

itulah pasai, lebih banyak kita bergaul dan bercakap, lagi banyak kita buat dose, kalau tak kena cara...

huuuuuuuuuuuuuuu
betoiiii
x semudh yg digembr gemburkn...

mekasih semua, nway conclusion dia jaga tangan..haha

jangan kerana jari menaip ,. badan binasa :DD

http://syazanasani.com

betul betul betul.
jadi tulis lah kisah sendiri.
hik hik :D

 
Web Analytics