Home » » Menangis kerana kucing

Menangis kerana kucing


Ingat senang ke seseorang nak menangis dan sedih macam dalam gambar ini untuk kita namun dalam kes ini bukan sahaja seorang bahkan beberapa orang yang menangis dan sedih untuk makhluk Allah yang bernama kucing ini...

Ini semua dapat kita lihat semasa sidang akhbar berkaitan kes Hotel Kucing pada waktu perayaan yang menjadi kucing sebagai mangsa ketamakan manusia...

Berita lanjut mengenai gambar ini: Tragedi Hotel Kucing

Berdasarkan search aku di google, banyak jugaklah blog-blog yang menyiarkan kisah sedih mereka dengan kucing menurut mereka kasih sayang kita bukan hanya untuk sesama manusia tetapi juga untuk haiwan...

Antara blog yang mempunyai kisah sedih dengan kucing: akuchentacoklat
 , luveeinz , akuskizo 

p/s:entah bila aku mula nak sayangkan kucing..

6 Kata:

diorang sayang giler kucing tu la .. sebab tu nangis ..

aku ske sangat dgn kucing..:)
btw,sedih tgk kucing2 tu....

huhu...comel gler akak tu time sdey..

buruk benar muka pompuan tu nangis, macam muka org berusia 29 tahun, apa raa!

sy ni mmg giler kucing.. apa2 haiwan.. seriously.. sy tgk gamba dah sedih.. tak sanggup tgk lama2.. huhu

 
Web Analytics