Home » » Kalaulah aku bukan blogger...

Kalaulah aku bukan blogger...

Kalaulah aku bukan blogger?? aku mesti hacker computer, arkitek or tukang kebun jer..

"takkkk..nway bukan aku nak cakap pasal ini semua..."
Nway aku nak ceritakan apa yang aku rasa terjadi dekat aku if im not a blogger...setiap benda pelik or menarik perhatian aku for sure aku rasa nak letak dalam blog aku jer..tak kisahlah pak cik tertelan duit syiling ke or mak cik kena ragut, sikit or banyak surelah aku rasa nak letak dalam blog aku nyh..


And bila rasanya nak letak dalam blog surelah kita kena berfikir sebab dan penyebab dan surrounding time kejadian tuh takkan just nak tulis "mak cik jatuh longkang" pastuh terus publish...cam tak lengkap jelakan..hehe


Dengan adanya blog ini membuatkan aku berfikir tentang sesuatu masalah or kejadian yang berlaku sekeliling aku..kadang-kadang aku berfikir lebih dari masa aku takde blog ini...


Kesimpulannya aku nak ceritakan dekat sini yang kalau aku bukan blogger tak mungkin aku akan berfikir panjang or berfikir secara kritis dan mendalam tentang sesuatu yang terjadi..same goes to this entry takkan just nak tulis..
"Kalau aku bukan blogger aku kurang berfikir.."
Pastuh terus publish, cam ada something wrong la kat situh kan...So untuk reader blog aku yang bukan blogger mulalah berjinak-jinak dalam dunia blogging ini for sure korang akan mula berfikir secara lebih mendalam dari apa yang korang fikir sekarang...

6 Kata:

Yup! betul tu..bila dah berblogging ni, nak publish something kena berfikir dulu..takkan nak main hentam keromo je...hahaha..

ohoh. betol tuh ! kalau nak publish, kena pikir betol2 sama ada entry tu ta menyentuh isu2 yang sensitif ke ape ann.. proud to be a blogger ! ecewahh !!

btw, ko dok kamunting ek? kawan Wan Ibrahim?? hahahha. aku pon same ! keciknye dunia ~

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/09/my-first-buffered-earnings-from.html

hehe cik tasya pun cm tu gk..smnjak sy main blogg kn..join dunia blogging ni..ramai kawan2 nak join jugak..:)) hehe bes katanya

Bagusla cam tu, sebab kalau ikut entri ni, dgn ber blog, dapat menjadikan kite lebih baik dari dulu2 :D ye la, sbb nak luahkan pae yg kita rase dgn cara berhemah, cool2 :D keep it up

Salam aidilfitri

yep. blogging make us thinking. mcm mana nak tarik pembaca. macam mana nak buat cerita best. lain lah kalau yg copy paste. saya kalau bukan blogger, dok dpn laptop tgk movie je. pastu naik sem, otak lembap semacam sebab dah lama tak berfikir. kot. hee.

yup..memang pon..jenuh la jgk kdg nk pk nk wat entry aper..hehebkn sng rupanya nk jd blogger ni...;p

 
Web Analytics