Home » » Ruang banner percuma selama 10 jam untuk seminggu

Ruang banner percuma selama 10 jam untuk seminggu

Alhamdulillah, aku cakap begitu lepas tengokkan statistic blog aku untuk semalam, peningkatan dari pageview aku, unique visitor aku..fuhhh, melebih-lebih dari sebelum-sebelumnya padahal satu entry jer kot aku update semalam, tuh pown just entry berbentuk gambar...kalau korang yang belum, korang leyh stalk dekat sini:Caj laptop tanpa gunakan elektrik



So, untuk mengucapkan penghargaan aku for those yang dah stalk blog aku, aku dah tempekkan 4 ruang untuk korang letak banner korang for free beb tapi untuk seminggu jela, lama tak lama jugaklah 10 jam jer...macam gambar bawah nyh:)



Tapi kalau takda yang sudi nak letak banner korang, nanti aku buang jela, nway letak lah yer..leyh aku dan yang lain-lain stalk blog korang selama seminggu:)

TUTUP->CUKUP SEMINGGU ;P

8 Kata:

nak tanye.. ape beza antara pageview n unique visitor ye?

@mr_right
Page views akan dikira setiap kali refresh or reload. Seperti contoh, aku masuk blog kau, dikira satu page view, kalau aku refresh sekali lagi, so bertambah lagi satu.
Berbeza pula dengan unique visitor ni, UV dikira sekali sahaja walaupun aku refresh berulang kali.

genk dah tepek banner tp buka 10 jam cuma 5 jam je..

dh try tp cam xde je....yg url banner 2 cam ne ek???

dh wat cam ne nk masokkn gmbr yer???

@QaSeh IrDiakalau untuk urm banner tuh just right click lepas tuh click dekat copy image url..:)

tahniah lah kan. entry best, ramai lah datang. :)

 
Web Analytics