Home » » Kenapa tiada personal thing dalam blog aku

Kenapa tiada personal thing dalam blog aku

Ok...korang yang dah pernah lepak dekat blog aku sure korang perasan yang aku lebih suka tulis or share dalam blog nyh hal-hal dunia, news-news or lagu, apa yang aku suka tapi jarang sekali or maybe tak pernah nak tulis tentang personal aku macam family aku, girlfriendsssssss aku or kawan serta rakan-rakan tak terlepas musuh dalam dan luar selimut dalam blog nyh...




Aku perasan banyak blog sekarang nyh lebih prefer untuk tulis benda-benda macamtuh dan aku as a blogger pown suka baca blog-blog yang berunsur personal kerana kalau hal-hal terkini dah bersepah dan bersawang dalam blog aku nyh...


Aku bukan apa, aku just risau if aku cerita tentang hal peribadi aku takde orang yang nak lepak kat sini, maklumlah hambar kot cerita-cerita personal aku lagi-lagi aku nyh dah la tak reti bercerita...


"Sudah tuh bila ko nak tulis tentang personal kau dalam blog nyh???"


Jawapan untuk soalan tuh adalah..hurmmm...maybe selepas aku dah ada girfriends bak Lisa Surihani, baru kalau post ada orang nak bacakan tak pown tunggu aku jadi artis, model or public figure barulah ramai orang nak tahu tentang personal aku so time tuh barulah aku boleh postkan entry-entry berbentuk personal tapi buat masa nyh sebelum aku dapat Lisa Surihani maybe tiada entry yang berunsur macam tuhlah..


Lastly aku merasakan yang personal things aku adalah privacy kot..tuh jer yang aku nak bohong korang..hurrrmmm


p/s:baca nyh pown dah bosankan..grrr

10 Kata:

kalau ezza,personal things pon mmg ade lah kan ,tapi tak personal sgt ..
sebab asenye kalau tulis bak karangan spm tentang boipren jee, mmg ezza sndri pon ngantuk! hahahaha

Apa yang kita nak tulis kat blog depends kat kite..personal atau tak personal..as long as benda tu tidak mengaibkan diri sendiri atau pun orang lain..whatever we write orang akan baca, even one word could make a different

hohooo,nak girlfriend bak lisa surihani! tp lisa surihani tak pakai shawl lah..ngeee...

lisa surihani aku punye.. jgn usik.. :)

laen orang ,. laen care penulisan nye :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani.com/dulu-lain-2/

 
Web Analytics