Home » » Kenapa orang Finland tak tengok ramalan cuaca

Kenapa orang Finland tak tengok ramalan cuaca

Sure ramai yang dah biasa dengan ramalan cuaca di mana-mana stesen televisyen kan, kalau dekat malaysia selalunyer ramalan cuaca nyh diorang selitkan time berita pukul 8 malam setiap hari, dan sure korang dah biasa dengan pengulas ramalan cuaca tuh, cara setiap stesen dan tak lupa juga semua negara ada ramalan cuaca nyh, namun menurut sumber yang entahlah betul ke tidak, orang dekat Finland jarang tengok ramalan cuaca nyh, nway kurang berminatlahkan..tapi kenapa yer???


Bawah nyh adalah antara gambar pengulas-pengulas ramalan cuaca yang biasalah dekat memana negara...dan antara tarikan yang stesen televisyen rancang untuk buat lagi ramai tengok ramalan cuaca yang bosan tuh...






Haaa...nyh lah antara sebab orang Finland tak suka tengok ramalan cuaca..hahha, mana taknyer dah la segmen ramalan cuaca suatu yang membosankan lepastuh boleh pulak wujudkan pengulas yang sememangnyer tertarik nyh..hahha



3 Kata:

terbaikk..meramal cuaca sambil mencuci mata =)

Wah..i memang tertarik dengan pengulas cuaca Finland tu!hahahaah

 
Web Analytics