Home » » Download lagu raya

Download lagu raya



Aku rasa tak terlalu awal kot aku post entry nyh, bukan aku nak buat pelik-peilk  pown kan,bukan nak kasitaw lagu raya cina just nak kasitaw ini tempat doe...ini tempat manyak baikkk....hahha


Memandangkan ramai member yang tanya so aku pown postlah entry nyh, nway dalam entry nyh aku nak share dengan korang semua tempat yang korang boleh download lagu raya maaa!!! raya sudah dekat..#gilak...hahha..


Klik link bawah nyh untuk pilih lagu raya kegemaran korang:

Walaupun puasa baru tiga hari namun itu bukan halangan untuk kita mendengar lagu raya betul tak, so korang leyh stalk lagu-lagu raya yang besh dekat link atas tuh...

Sumber:http://www.tengkuaizat.com/

7 Kata:

ommo..semangat nih nk raya..haha

@teciq just nak bagi senang nanti orang nak search...hahah

yadaaaa,awal gile dah cr lagu raya. haha

@cik dila bukanlah,nyh nak tolong orang cari lagu raya..haha

hehe... orang 1st ramadhan dah gune ringtone raya... :P

ehem,selamat hari raya ^__^

 
Web Analytics