Home » » Blogger makin menyusahkan

Blogger makin menyusahkan

Sure korang dah biasa dengan apa yang berlaku di facebook sekarang kan...maybe normallah kalau korang yang baca nyh adalah seorang blogger tapi amacam pula dengan pembaca yang tidak bergelar blogger dan hanya digelar facebooker...

Nway keserabutan facebook yang aku nak cerita ini adalah berkenaan status group yang korang selalu pingkan link blog korang tuh, tujuan promotion tuh...untuk pengetahuan korang yang sememangnyer dah tahu kalau sesebuah group tuh bergelar 'open group', so tak kisahlah dia tuh ahli group tuh atau tidak tapi as long as dia tuh friend korang di facebook for sure dia akan dapat keserabutan link blog korang yang bersepah di news feed diorang...


Sure korang dah biasa dengan tuh kan dan annoying gila kan dengan semua tuh, japgi kalau hidekan, tak nampak langsung kot japg post korang yang maybe berguna di next time...Kalau akulah, korang boleh ping blog korang disemua group tapi janganlah sekaligus, maybe sekarang dekat group nyh, 5 min lagi dekat group itu pulak dan so on...


So takdelah nampak sangatkan link korang yang bersepah tuh...dan kalau korang nak ping jugak semua sekaligus, korang layanlah twitter..nway jangan lupa follow aku di twitter @MesyhtaFerdaus yer..;p


p/s:ada bagus jugak keadaan macam nyh cosh lagi ramai yang dapat tengok blog korang tapi kalau banyak benda yang sama susah jugak..

8 Kata:

tu yang susah tu ...silap2 kalau ada yg sakit hati klik Report as spam kan naya ... kalau seorang xpa kalau ramai ...

kite jarang ping entry dekat group. malu blog biasa2 je, astu takut jugak kena spam ke ape. ish2.

pernah kena tegur da..last2,buat lagik banyak!haha.sapa suh tego time mood evil aku datang.hihi

 
Web Analytics