Home » Aku pilih skinny dari jeans

Aku pilih skinny dari jeans

Seluar Skinny??? Seluar Jeans??? Lain orang lain pendapat tapi kalau aku, ada orang tanya antara seluar skinny or seluar jeans?? aku dengan pantas akan jawab seluar skinny!! Tapi kalau tanya memane remaja, mostly diorang akan pilih jeanslah kan, macam gambar bawah nyh, semua member aku pakai seluar jeans tapi aku yang berbaju biru tuh tetap berseluar skinny...


Kenapa?

Bagi aku, kalau aku pakai seluar skinny lagi mudah aku nak bergerak dan senang jer kalau aku nak tanggal seluar tuh, nway before nyh memang aku nyh peminat jeans tapi kesukaran yang aku alami untuk menjumpai seluar jeans yang sesuai dengan aku terus aku bertukar kepada seluar skinny...

Dengan seluar skinny, aku boleh jer padankan dengan apa-apa baju jer, t-shirt, or kemeja, tak kisahlah...dan dengan seluar skinny memang padan kalau digayakan dengan selipar jer! FYI jugak aku nyh peminat selipar, aku tak suka sandal dan aku pakai kasut bila nak jalan jauh jer, kalau takat keluar dengan member cukuplah dengan selipar...

So?

Maybe pandangan aku nyh tak sama dengan orang dan aku just bercerita mengenai pandangan aku dan apa yang aku rasa bukannya fakta mengenai seluruh lelaki didunia,dan aku memang peminat skinny bukan jeans!

p/s:aku berjaya dapatkan seluar skinny terbaru aku dengan harga 40 hengget jer beb dekat jln TAR semalam:)))

9 Kata:

tak kisahlah pakai sluar skinny ke hape..yg penting pakai sluar..jgn seksi pulak.hahaha ;p

akh ko... x smart langsung hahahahha.... aku prefer seluar slack... lagi smart nampak bergaya profesional gitu....

SKINNY BEST BEST.TAPI KALAU STRAIGHT CUT JEANS PON OKAY JUGAK T_T

hek. i pown pminat tegar skinny jeans . it make u felt fit all da timekan? :)

seluar raya ker?

selamat hari raya maaf zahir batin

saya juga ,menyukai jeans skinny..stylo..u juga stylo..hehe;-)

saya tak sure pasal lelaki. sbb aurat sampai lutut je. tp kalau perempuan pakai skinny kan, same je mcm pakai leggings. seluar tu ketat kan? menampakkan bentuk kaki. tak elok la kalau perempuan pakai skinny. kalau skinny tp longgar, takpe kot. tp ade ke? yg saya nmpk semua sendat2 belaka. sekadar pendapat. :)mcm awk ckp, pendapat semua lain-lain.

 
Web Analytics